maanantai 6. toukokuuta 2013

Heii!

Innostuin eilen taasen katselemaan juhlamekkoja... olen pienesta asti unelmoinut kaikista isoroyheloisista mekoista... omat haani ovat juhlittu jo pari vuotta sitten, mutta ainahan unelmoida saa!
Kokosin tahan eri tilaisuuksien makkoja ja suunnittelin niihin asusteet jj.s housen sivuilta.


1. romanttiset haat





 
valitsin haa puvuksi hennon vaaleanpunaisen puvun jossa on kaunis timantti kirjailu. Kasilaukuksi royheloisen vaaleanpunaisen laukun. Se saa olla hiukan pukua tummempi etta erottuu. hunnuksi pitkan kauniisti kukkakirjaillun hunnun ja koruiksi tieran ja timantti kukka kaulakorun korvakoruineen. Mitas pidatte?

2. satumaiset prinsessa haat

 Satumaisiin haihin kuuluu tietenkin vahan ravakampi mekko. Tahan asuun valitsin aukinaiset prinsessa kiharat ison timantti tieran ja hopean hohtoisen silma meikin, joka sopii hyvin vaaleanpunaisen kanssa. Ja teitenkin kauniit korut jotka eivat ole niin isot. koska mekossa itsessaan on jo kaunis timantti kirjailu.



3. Meren ranta haat




 Mika sopisikaan merenrannalla vietettaviin haihin paremmin kuin sininen haa puku? Valitsin siis kauniin sinisen haa puvun ja siihen sopivan sinitimanttisen korusetin. Kengatkin ovat tietysti siniset joissa on hieman kultaa. Laukuksi en kumminkaan valinnut sinista vaan kultaisen ettei asu olisi liian sininen.

Kampaukseksi valitsin tallaiset hulvattomat kiharat ja siihen siniset timantti hius koristeet.



MIka naista olisi sinun valintasi?  Seuraavalla kerralla suunnittelen tanssiais asuja!

 

1 kommentti: