torstai 3. tammikuuta 2013

    Eilen illalla olimme vierailemassa sukulaisilla. Siella oli pieni koti lintu, jota kutsutaan nimell bylbyl. Pikku Benjam poikani ihastui lintuun taysin ja paatti tehda tahan lahi tuttavuutta, kun lintu laskeutui maahan syomaan leivan muruja. Benjam halusi tietenkin koskea lintua ja rohkea pikku lintu ei tykannyt ajatuksesta ja naykkaisi poikaa sormesta... Benjamin huusi aaaaaaaaaaaak ja konttasi nopeasti syliini. Sylissa Benjam viela tarkisti ettei luntu seurannut. Sai lintu lopun illan olla rauhassa.

  Herasin aamulla myohempaan kuin normaalisti, koska aion tanaan paastota. Eli pitaa olla syomatta ja juomatta aamu 5 ilta 5. Riippuen tosin rukous ajoista. Minusta paasto on todella hyva ja opettavainen. Siina tulee ajateltua niita ihmisia jotka eivat oikeasti saa joka paiva ruokaa. Ja oppii arvostamaan ruokaa. Paastosin viime vuonna yhden kuukauden. Se oli mun eka paasto. Ennen sita pelkasin etta paastoaminen olisi vaikeaa enka pystyisi suorittamaan sita. Kesalla oli viela pidenmi aika kuin nyt. Yolla klo 2 herasin ja keitin riisia. Soimme mieheni kanssa ja 3 menimme takaisin nukkumaan. Seuraavana paivana vasta joskus 8 aikaan saimme syoda. Se oli kylla yllattavan helppoa. Nalka tuli vasta joskus 4 aikaan paivalla. Suurin nalka vasta viimeisella tunnilla. Suosittelen kaikkia kokeilemaan edes paivan!

  Mieheni toikin minulle tanaan yllatys lahjan! Pidan yli kaiken ruusuista ja varsinkin niiden tuoksusta. Ruusujen sijaan han toi minulle ruusun eteerista oljya. Eli 100 prosenttista ruususuita puristettua vetta. Se tuoksuu iholla pitkaan ja voi kayttaa mihin vain. hajustin silla kaikki tekstiilit. Tyynyn paalliset sun muut. nyt koti tuoksuu ruusu tarhalta <3

P.s Sanotaan etta ruusun tuoksulla on terveydellisia vaikutuksia aivoihin. Se mm. parantaa mielen rauhaa ja seksuaalisuutta .)


Tassa viela muutama kaunis kuva ruusuista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti